Friday, January 7, 2011

cuti awal

Aku mahu cuti!! Tapi kali ini amat terburu-buru kerana aku tersedar yang aku ada tiket yang dah lama aku beli. Aku hampir lupa, nasib baik ada orang call beritahu flight delay 30 minit. Akhirnya aku godek-godek email, ya aku akan bercuti bermula jumaat ini. Aku harus apply cuti. Isnin boss cuti lagi, selasa baru apply cuti, nasib baik dapat! Thank you boss.

Aku nyaris ingatkan flight hujung januari, rupa-rupanya 7 januari! Memandang otak sedang serabut, aku perlu mengisi peluang ini dengan keadaan yang tenang, buat-buat tiada masalah walaupun sebenarnya kewangan tidak kukuh. Aku cuba rancang yang terbaik.

Dear Paris van Java, here i come! ceh, padahal ke jalan Dago je pun. T_T

**Esok baru nak cash duit dan tukar kat money changer. Aku baru sedar beg beroda feveret aku tertinggal di pejabat! terpaksa aku bawa beg backpacker aku. Esok pagi juga aku baru nak bungkus segala baju nak bawa. Aku perlu tidur sekarang, semoga terjaga awal! Alamak dalam kepala otak aku lupa mana aku simpan passport??

5 comments:

HaZeL said...

jangan lupa adiah tuk i ye!hehe

Anonymous said...

melampau nye.. boleh x hengat ada tiket pi bandung.

ina

Anonymous said...

wan : besday hang nanti la suh mekai buat koleksyen..hahaha.. kutip sorg rm3...hehehe..

my sis: tu la pasal... lama sgt dah belinyer..

nahar

HaZeL said...

ari mesti mek ai,so kena kutip tuk dia plk ka?haha

SYED NAHAR said...

hahaha.. ye ke? korang ni lahir awal sangat ler.. ahahaha..