Friday, February 19, 2010

will be off

hello friends, i will be off to a place, that means i wont be active onblog for days. see you back later. bye.

10 comments:

MiSsZiLa said...

selamat pergi selamat kembali...amin.....

NoraAzua said...

cantek!

Anonymous said...

wei..hg nk pi mana? dh 5 hari ni...cpt la up date..


sir

Anonymous said...

dia p india sir.... nk tau dia balik ke blum, kami cuma perlu p kat balkoni umah, n tgk keta dia yg sedang park di bwh pokok tu masih ada ke tak.... setakat pagi td masih ada....... hehehehehe.... mungkin ptg ni dia balik.

SYED NAHAR said...

kak wan : hehehe...thanks..selamat!

azua : tu gambar zaman mula jakun area tahun awal 2008. pakai kemre kodak murahan. hehehe..baru2 ni pergi tak ambil gambar sangat...mcm sedikit malas sebab banyak hal nak buat!

SYED NAHAR said...

sir : hahaha...eleh baru 5 hari. orang lain lagi lama tak update tak pe pulak? hehehe..

kak wan : kereta aku ok je unless tayar belkang tu je yg kurang angin sampai masa drive ke stesen minyak ada kete menegur..hehehee..

Anonymous said...

ss dah balik, welkam back..

N

SYED NAHAR said...

ye annand ye!

eh anand awak tak follow team kami ke kenduri jamalina??? hehehe..aku pun tau last minute.

Anonymous said...

ceq taktau pon..huhu..pas sembang ngan apem baru tau..

N

SYED NAHAR said...

apem pun tak pi...maklumlah terlalu bahagia di pangkuan suami. hahaha.. saja malas nak ajak lagipun aku tau last minute.

ari tu lepak ngan mek i sampai ke wangsa walk, pun malas nak ajak hang sebab dikhuatiri terlalu lewat di jam 11 malam lagipun ko kan student. banyak pantang larangnya.

heheheh...tanya wan. hahaha..