Monday, February 1, 2010

genting highland (part 2)

colours of rainbow.

spinning around, spinning your head dizzily.

no superman if you vomit.

space shot, imagine how once you dropped down to gravity then soul is left out.

museum of weirdness.


london bus with johor plate number.

corkscrew view from dinasour park.

cruel shock of corkscrew.

view of the highland snapped from cable car, leaving.

5 comments:

Anonymous said...

kalo org ajak aku g genting, mst aku dah tak nak p sbb dah dua kali aku mimpi mati sbb jatuh keta kabel tu......





aku kat PRIHATIN

diri ini.... said...

beb...bila kita nak gi sini..aku gile tingin..
1 - taman tema genting
1 - sunway lagoon..tapi yg ne tunggu lelemak kat perut aku hilang.. aku nak pakai 2 pieces

SYED NAHAR said...

mastura : oh kalau gitu ko pi petaling street je lah. tak pun join aku pergi muzium sebab aku plan nak pi muzium..

emy j : alah org dah pi genting takkan nak pi lagi...sunway aku tak berapa sebab aku tak suka aktivity basah...

hehehe...

diri ini.... said...

basah??? aku suke!!!!!

SYED NAHAR said...

basah?? ekekekekkkk...saje aku guna perkataan yg ragu2 maksudnya nak bg jin blog hasut ko...