Tuesday, February 2, 2010

fireflies

make yourself free on that night, join us to discover the secret of berembang tree.

22 comments:

Cik Faridah Huda said...

yes..feel free to join us...x sabarnya daku!!!

SYED NAHAR said...

jgn terlalu ghairah..kita juga perlu berdoa agar malam tersebut tidak hujan..!

MiSsZiLa said...

nak ikotttt!!!!!!!

idasary said...

sapo yang nak kayuh tu?? jgn lupe life jacket eh kawan2(unless reti brenang la)

^-^

.::haS::. said...

..nak itot...

diri ini.... said...

untuk memastikan mende ne jadik..stat esok, kite buat-buat biase je ek..jangan sexcited sgt..nanti tak jadik...

SYED NAHAR said...

idasary : life jacket provided! mmg ada sorg mamat gagah perkasa akan dayungkan sampai mcm style dulu2 dalam cite kampung pinang sebatang pendekar mustar.

senah : aku risau ko akan tukar plan. hehe..

emy jay : eleh ko ni mesti tengah usha2 kasut nak pakai yg mana malam tuh...hehehhe..

SYED NAHAR said...

*lupa*

kak wan : tugas mu bawak 2 makhluk seisi rumah lif.

Anonymous said...

I have been there. Fyi, 1 sampan is for 4 people.

Cik Faridah Huda said...

mari kita mengimarahkan lagi...

eh by de way...awat guna kelip-kelip tak guna kunang2....

lecture aku dulu gigih buat kajian pohon berembang dan kesan biodiversiti untuk populasi kunang-kunang.....penat juga dgr dia hurai fakta pasal neh...

MiSsZiLa said...

sy mungkin berempat @ berlima..hehe...klu berempat bersama falah

MiSsZiLa said...

sy mungkin berempat @ berlima..hehe...klu berempat bersama falah

SYED NAHAR said...

anonimes : eh..u siape dari mana? i nak berkenalan lah!

mek : lecturer ko pesal dia nak taksub sangat dengan pokok berembang tu? ada la nanti cite kenapa kelip2 bukan kunang2..ehehhee..

kak wan : eh ko ajak lah eddy, bleh aku kawan ngan dia sekejap. kalau korg buat sesi girls' talk mati kutu aku nak paham apa itu maksud PMS...

Anonymous said...

nahar... tak kan la nk ckp pasal PMS ms tgh fokus tgk kelip2 kot.... abeh sgt bincang kenapa dia berkelip dan mitos2 seperti.....

mas mls sign in

SYED NAHAR said...

hahahaa...eleh korang bukan bleh..bila berjumpa je terus lupa diri sembang segala cerita luar dalam. ahhaahha...

Cik Faridah Huda said...

entah...memang kami pown malas nak memahami dia....

diri ini.... said...

weh..aku konsep ape di malam kejadian?

SYED NAHAR said...

2 pieces...ekekekekeke..

Cik Faridah Huda said...

hahahhaa...EMY J..bleh la feling macam bunga cinta lestari...

SYED NAHAR said...

haah..amik yg pali plastik..

Anonymous said...

try ajak eddy,klu dia x keja leh la join..tp kemungkinan besar dia x join rasanya...haha

SYED NAHAR said...

eleleleel....ajak je lah... we all nak kenal!