Thursday, June 23, 2011

Nature Treat

Redeem myself. Enjoying the scenery, neither blowing wind nor stalking people at the beach.

Langkawi,
23rd June 2011.

8 comments:

Nurul Farhanah~ said...

terbaek dr ladang..pasni le ikut mahadzir g abu dhabi amik pic unta plak.. :P

MiSsHaZeL said...

syioknya!!!!!!!!!!!!!!!!

Nora Azua said...

cantek gambar nahar. ko try parasailing ke apebendentah namenye tu. best giler!!!

SYED NAHAR said...

fafarara : ko aje lah ikut diorg pi abu dhabi. aku nak pi india je. haha..

wan : hehehe... aku akan mengupload pic lagi untuk menambahkan elemen jeles. hehehe..

azua : aku tgk je airborne tuh. tak berani ar. aku ni penggayat orgnya.. hehehehe..

Nora Azua said...

lor..rugila..best la naik tu..jadi burung kejap. terbang freely...heheh

SYED NAHAR said...

ko pernah buat ke? alamak.. aku masa tu tak de pendorong yang nak push hasrat aku hahaha..

Nora Azua said...

aku penah naik yang kat sabah haritu. same je. tapi aku naik 2 orang.

SYED NAHAR said...

woh! terel nye ko. aku naik kabel car pun mcm ngeri2 jugak la hahaha... tapi insyaallah one day kena try jugak.