Monday, March 7, 2011

Kenduri Aini & Kelibat Pak Tam












Kelibat Pak Tam? Pergh.. Kata dia tak pernah pergi kenduri tapi macam pernah je, kenduri Jamalina. Siap main bowling kat Komplex Desa Kepong lepas tu. Thanks to Aini yang sudi ajak kawan-kawan datang makan sedap, serious sedap! Semua pinggan diorang makan licin, Amer kalau boleh nak telan tulang ayam. Woh Amer sorry banyak-banyak sebab kena menunggu aku 45 minit. Aku memang tak tahu menahu jalan di Klang. To all, what a wonderfull day spent at Tanjung Harapan, itu sahaja upaya Amer untuk bawa rakan-rakan :) bahaha!! Credit to sweet ice cream, Samsinar belanja ke? Ada rasa-rasa durian sikit pada kaler kuning tu. Credit juga untuk kereta Amer even lupa pintu tak ketat siap kena honk pastu nak tuduh orang ajak racing :) dan kereta Pak Tam yang laju menempuh plaza tol bersama smart tag!!

Kongratulasi Aini & Pasangan!!
5 Mar 2011

2 comments:

MiSsHaZeL said...

next jumpa kat selama plak!ulat n taqim

SYED NAHAR said...

haha.. amik kau skali 20 org dak seratas berkumpul!