Monday, June 21, 2010

stay up

skang aku tengah stay up. ye! nak tahu kenapa? aku telah berjanji untuk membuat prebiu kat boss aku suatu presentation tapi last jumaat dan sabtu aku lengai-lengai dan banyak tengok tv. so, inilah bahana yang aku pilih untuk stay up malam ni dengan cenel world cup jadi teman. of kos mata aku sering terpalit pada skrin tv lagi.

diam-diam aku test power laptop yang aku beli. kelam nyer gambor! tak pe lah. eh lately ni industry belog agak suram. ini angkara beberapa blogger yang dulu tegar kini dilamun cinta mungkin. dulu diorang apdet selang 2 hari tapi skang last apdet pun 5 weeks ago. kurang bacaan aku kini. tak pe lah, layan je apa ada. oklah, nak sambung keje sambil jeling-jeling tv. syiok!!

7 comments:

Cik Faridah Huda said...

cerianya sayed di malam hariiii...hhahaha

SYED NAHAR said...

hahaha..aku memang kupu-kupu malam. bila makan je aku bertenaga! ahaks!!!

Nurul Farhanah~ said...

nahar...
sbb nak dpt bonuskan ko stay up..haahahahahaha
pecah kepala n kelapa la..hahaha

Anonymous said...

tak ikhlas sgt tuh...aku stay up sbb ada prezentesyen...kena siapkan. hahah..

nahar

diri ini.... said...

aku masih hapdet woii..cume cerita je akan membosankan korang sume..tetap dgn tema hidup dgn dunia sendiri.. bercinta sakan nye la haku!!!!

Anonymous said...

ko tu balik2 "kecintaan" ko tu je. tatau la kali ni mintak2 menjadi. hehehehehe..kalau tak mesti ko nak lacurkan aja pengalaman dgn menulis novel. eh ada kaitan ke? merepek aku nih..

nahar

Anonymous said...

bencinta ke?benci ada la kot..haha...bukannya sibuk becinta,sibuk ngn keja..haha

hazel