Friday, September 30, 2011

Zorro Main Pedang

Selamat pengantin baru buat Zorro atau nama dia Mohd Zurul Kamal yang baru sahaja menamatkan zaman bujangnya. Sempat salam sahaja waktu dia tengah makan. Pastu kitorang kembali berbual tanpa mempedulikan dia. Terima kasih dengan undangan through FB dari Zorro. Majlis dia standard la tentera mesti kena lalu bawah pedang. Tema biru so secara tanpa sedar aku disyaki mengikut tema seperti mana sama warna baju aku dengan kain seperah di meja. Tahniah kepada para penari dari AB Entertainment yang berjoget lambak. Sorry, memang langsung tak de gambar bersama Zorro sebab kami secara total tidak mempedulikan pengantin. Lain kali kita yamcha ok?

Line up of the day (From left): Amin Karen, Gadis TNB, Nahar Abdullah, Wareq, Sekenot, Cik Ai Ratu Selama, Macrieda, Yacha, Pak Tam, Nizam Ax & Che An. (Tiada dalam pic: Hafizi, Hasnor, Umaq & Chaos). Jurukemre: Mat Aliph



17 comments:

cik ai :) said...

tak adil!!!! awat nama kami semua ada kata berganda tapi nama nahar sedang2 elok je????????????????????????/ hahahahah

SYED NAHAR said...

mesti la dah blog aku.. hehe..

naeims_ab said...

ni majlis kat mana ni??

MiSsOnE HaZeL said...

setuju ngn mek ai!!!!

SYED NAHAR said...

naiem: kat selayang. belah bini dia kot.

wan: hang pa kan satu jantina. no worry saling kawtim.. haha..

cik ai :) said...

naim, sila jgn buat tak tau..nama ang dalam event list tu tick attending kot! hahahaha..bawak2 la mai kenuri kawan2...

SYED NAHAR said...

uish... klik attending tapi buat2 tanya kat mana? kantoi naim hahaha..

naeims_ab said...

hahaha... aku ada hal last2 minute la... sorry to zorro.

SYED NAHAR said...

sori naik lori la... ang mmg tak berhati perut.. eh silap perut je ada.. hati entah mana.. hehehe...

cik ai :) said...

saja bantai naim..sebab aku ingat lagi status dia masa tu at Jusco Equin with Muja.muhahahaha...

SYED NAHAR said...

hahaha.. mesti naim rasa diri dia distalked..

Anonymous said...

Hey there! I've been following your weblog for some time now and finally got the courage to go ahead and give you a shout out from Porter Texas! Just wanted to say keep up the great work!
My site > the diet solution

Anonymous said...

They're made of rubber, not the textured metallic so blisters and callouses shouldn't be a
problem.

Have a look at my webpage :: dumbells sets

Anonymous said...

This no only decrease the level of time you will require to shell out figuring out, it could possibly also give you
a cardiovascular gain.

Feel free to visit my web page ... bowflex adjustable dumbbells

Anonymous said...

The lateral offers using the movement with the arm faraway from
the human body; while the posterior makes certain that this arm
is usually rotated and prolonged outwards.


Here is my website; bowflex selecttech 552 dumbbells used

Anonymous said...

Many people have problems doing pull ups, so that you may want to start with resistance bands.



Feel free to surf to my homepage - Skip Navigation

Anonymous said...

The most significant attractiveness of isometrics
is the fact which has a several simple movements and never a complete great
deal of time you are able to get yourself a comprehensive overall body workout -- in your house -- as part of your business office -- or anyplace!


my web blog - Skip Navigation