Tuesday, September 6, 2011

Ucapan Raya



Ucapan penuh skima saya lontarkan, Selamat Hari Raya kepada semua rakan taulan blog ini, termasuk para pembaca yang diam-diam tu. So far tiada stalker pun. Maaf zahir batin, semoga kita bahagia selalu. Rasa nak tulis lagi tapi banyak orang lalu-lalang hilang idea. Okay, Babai!

8 comments:

Anonymous said...

selamat hari raya syed..

mintak maap jugak...



sir yang sopan..

SYED NAHAR said...

bahaha.. sir mmg sopan. selamat hari raya jugak... nak sms ko tapi aku tak sure ko pakai ke tak number tu. ko kan suka tukar2 number mcm beli top up je hehehe..

MiSsHaZeL said...

selamat hari raya jugak!

SYED NAHAR said...

same goes to u wan..selamat beraya sakan! hehe..

MiSsHaZeL said...

rasanya tahun ni memang beraya sakan...cuti smingu tak ckup, taun depan kena amik 2 mingu kot gamaknya..haha

SYED NAHAR said...

aku terasa sgt malang dgn nasibku bila macam komen ko ni hahahaha..

Anonymous said...

haha

SYED NAHAR said...

:) ngeee!