Monday, December 28, 2009

our december closing calendar

dewan sri pinang di georgetown, betul-betul mengadap padang kota lama.

susunan bunga yang memberikan risiko serta kerisauan berganda kepada ibu-ibu yang beranak kecil.

renjis-renjis dipilis.

kek tingkat bunga mawar biru?

pelamin.

jangan tanya kenapa ada empat kerusi, sudah pasti bukan pengapit yang nak duduk.

meja bersantap.

deejay and the emcee.

aku yang ikat ribbon ni.

bersama para tamu.

melepak sebelum makan.

kari dan kari, pupus daun kari di pulau pinang. hahaha...

sila hati-hati semasa menuruni tangga jika tidak mahu tersungkur di khalayak awam.

flower girl.

another 3 flower girls.

sanding atas pelamin.

warna purple membuatkan anna seorang jadi lain.

baca doa panjang macam khutbah jumaat.

pengantin juga berdoa.

teruskan berbual.

lampu.

adik pengantin lelaki bersama webcam beliau.

mereka tampak gumbira.

feeling artis lah sebab ramai yang sudi nak snap gambar.

kanak-kanak.

tepung tawar renjis-renjis dipilis. nasib baik tak ada sesi menyuap pulut yang dicicah garam, gula dan asam, kononnya asam garam kehidupan. kalau boleh pilih nak gula sahaja kerana mahu hidup penuh kemanisan tanpa diabetis.

makan.

sarah berbaju bandung.

eh anak siapa ni rajin mensnap?

rahimi berbaju belang.

saya suka cupcake ini, nanti saya advertisekan blog dia.

sesi memotong kek.

para tamu tak susut hadir.

bergambar sebelum pulang.

leaving the hall.

dewan sri pinang dari kejauhan.

15 comments:

Anonymous said...

wah.... akhirnya aku jugak yg pertam.... chewah, benkenduri di penang, knp tak menjengah aku di sini.... hehehehe.... weh, lain r muke kak ko, agaknya mekap mmg mempengaruhi la, tp aku ttp ske gmbr akad nikah dia.... huhu

mastur mls sign in

SYED NAHAR said...

memang pun.... pasal mekap ni terlalu banyak pandangan dan idea..
ada yang nampak huduh live tapi dalam pic lawa.. ada plak dua2 tak lawa, ada jugak lawa nampak live tapi dalam gambar terjojol pipi merah menyala. untuk akad just mekap bagi nampak light dan ayu (suci padahal tebal jugak), masa reception bagi tema pop rock skit...

tapi bagi aku...kalau baju merah eye shadow pun merah..itu adalah salah! tak tau kenapa aku tak suka!

Anonymous said...

wei..hg jumpa x golongan2 yg aku bgtau ari tu????hehehheheheh..lip lap...



sir

SYED NAHAR said...

ada... tapi tak leh seperti yg digembar gemburkan.... ekekekek.

Anonymous said...

pulanggggkannnnnn (ala2 meriam) kemre ituuuu
kekekeke
paparazi kena dah beli kemre seniri
ina

SYED NAHAR said...

hahahaha...

tapi dalam kemre tu bukan byk gambar kenduri sebalilknya gambar di batu ferringhi, georgetown...feri pun banyak. hahahhaha...

esok la wei cek pi hantaq kat umah hang. cuti kan seminggu?

Anonymous said...

ho lah coti seminggu. ptg ni nak gi amik aiman. mesti jumpa lagi xbini ac hahahha... itu je celebrity yg ada

ina

SYED NAHAR said...

lor...kejap sangat kem nyer?

abah dia cuti gak ke?
apa plan percutian anda?

MiSsZiLa said...

pandai ang ikat reben no...hehe

Anonymous said...

percutian disekitar sini jek. gi tempat2 yg tak leh gi waktu keje. byk rupa2 nye.... hehe
takleh jln2 dah.. kena paksa aiman buat latihan.. nak upsr dah wehh

SYED NAHAR said...

kak wan : ho lah, aku dulu part time lovely lace.

my sis : gi mana? broga? hahahaha..

Anonymous said...

lain la muka kak anna, kenapa ada unsur-unsur skarf tekeluaq kat dahi dia?

kak anna jgn kecik hati naa, anda tetap cunnn..hikkss..

.nan.

SYED NAHAR said...

anand : scaft terkeluaq? hahahahah...aku tak perasan pun apa benar anand? eleh dia bukan baca pun belog aku wat tak tau sudah...ekekekekke.

Anonymous said...

sebenaqnya tu anak tudung indon yg keras tu..cuma dari jauh nampak lain..

.nan.

SYED NAHAR said...

hahahah...particular betul anand nih! hahahha..tahniah! aku tak tau bab2 nih...