Wednesday, June 24, 2009

warkah buat blogger

saje tak de mende, just nak nulis pesanan...

1. macrieda : sari tasha yang ko pilih tu macam mana tasha nak amek? ko buleh wat alas tv sementara tasha tak amik lagik. meriah tu lapik meja ada labuci.

2. senah : sila gunakan kemahiran bertutur anda yang bisa menggoda itu. ahaks!

3. kak wan : ko ni, hari-hari bosan. apo nak buek, nasib badan!.

4. tasha : demam ko ok dah ke? area umah ko ada tak sekolah kena tutup?

5. azri : ko duk belah mana? jom le melepak, tapi dengan syarat ko datang area aku. sebab aku ni beginner user.

6. anand : pesal ko ni message pun tak balas, blog tak bukak? ko pergi mana anand? moh le kita bercengkerama. asyik-asyik spend masa untuk abang misai! jeles tau.

7. mawardi : ko update blog citer pasal gangsterisme seratas tu seolah-olah ko hero. betul ke? tapi nasib baik ko tak layan emy secara gangsterisme jugak.

8. emy juliana : agak-agak berapa helai ko mahu?

9. azua : lama tak online? kursus ke?

10. yamin : amboi-amboi..lawa betul nombor henset ko. pakai line tuh! nanti aku SMS. haha..

11. suzana : dah jadi baju ke belum? memang cepat!

12. naim : bila nak singgah opisku?

13. ash : dah abis pantang belum? start keje bila?

14. fei fei : bila u mahu kahwin? haha...

15. narul : update le lagi!

16. said : aku nak search blog member aku, aku taip kat google "asza" tapi keluar blog ko. konpius terus. haha..

17. mastura : tu dia! mana entry baru cik sapura? moh le menulis, buleh teman baca. apa cer? anda di penang atau shah alam?

9 comments:

Cik Faridah Huda said...

Tindak balas redoks :

wei...nanti Tasha my la amek kat aku...saree dan shawl itam beliau ade ngan aku...hitam???Tasha..bila nak pakai color the shining bright....

x sampai hati nak buat alas TV...
panjang sangat!!!!hahahahha

diri ini.... said...

berape aku amek depend pada kekuatan jin yang merasuk aku esok..so bawak je la yg agak2 boley buat jin tu ghairah..tp yg da aku cop tu mmg nak tau..kalo xde, mmg aku meroyan sepanjang zaman

SYED NAHAR said...

mek : ye ke...aku harap tasha suka dengan colour pilihan mek. aku pun suka!

emy : apa nak jadi, tgk lah mcm mana esok.

suzana said...

weh..
tiba2 ada nama aku haha
blum jd baju lagi. baru potong jer
tiba2 mak aku tak sihat beberapa hari ni.

nora azua said...

nahar, aku ade je kat sini.kursus dah abis..penat ar keje cikgu ni..bz sgt sampai banyak bende tak update.huhu

naeims_ab said...

ari selasa tengahari aku lalu depan MTD sambil call hang.. tapi tak dapat...

SYED NAHAR said...

suzana : saje je tanya...nak suh ko pakai n amik gambar pastu buh dalam blog..nak tgk hehehe...nak tgk hasilnya...hehehe..

nora azua : padan la lama tak hapdet.... kalau tak ada je bahan penjelajahan atau lawatan ke tempat2 yg belum pernah aku pi...hehehe..

naim : ceh bukan nak call aku. singgah bleh aku blanja minum. konon. hahaha..ko la blanja kau. hehehe...(ayat pengikis)

natasha said...

aku je yg mngdeclare kn diriku h1n1..haha..giler.doctor x kata papepn..
mek, nnt aku dtg amik sari aku ek..tp weekend jela aku free..nnt aku calling2 u..
cantik ke sari aku..kn aku ckp aku pecaye dgn taste korg..

SYED NAHAR said...

h1n1 tu gara-gara ko nak cuti free ke? pergi le lepak2 kat KLIA kalau nak...hehehe...