Thursday, June 18, 2009

sejuk dingin beku

malam tadi aku gagal menyiapkan assignment matiere angkara tertinggal pendrive di opis. gila meroyan aku. serba salah. tapi aku cuba stay up buat balik. slow-slow layan autocad. then aku realised tak leh siap, aku tido jam 3 pagi. dari atas katil. aku melihat keluar. aku gagal lelap. aku terpadang ke luar tingkap, mendengar deruman enjin kereta di jalanan. sayup hatiku. lantas aku pun capai mp3 player, layan lagu sedey, lagu yang aku tak berapa minat, tapi aku paksa diri donlot lagu industan sebab aku nak balik malaysia dulu. aku resah tak siap keje...lantas aku set jam awal. last but not least aku tertido jugak. tapi sedar-sedar, aku terjaga bangun lagi awal pada masa yang aku set. fuh gila! as been scheduled, aku terus mandi dan turun ke bawah apartment, dapat je cab terus tiba di opis. aku manusia terawal yang sampai opis tak tahu suis lampu di mana. sambung buat assignment tanpa pikir bekfes. standing ovasion! gila sampai opis 7 suku. awal kan, kalau tak kerna assignment, tak mau nye aku. so, tadi dah siap, print n submit. then aku merayau-rayau baca blog, gila dragging dari blog ke blog. layan emo. gagal dapat baca entry yang kelakar, so hatiku terus mandom tak ceria. nasib baik staff opis ni ceria, best pulak aku. aku lapaq exactly, tak sabar nak tunggu lagi sejam!

11 comments:

Anonymous said...

wei....mana cerita2 yg best cam dulu2..i miss ur 'cerita lawak'..huhuhuhuhuhu

.::haS::. said...

ala ala..sian nye dia...

SYED NAHAR said...

mcm nak tuduh annand : aku tak de mood lagi...nanti eh...

senah : sian kat aku kan...alangkah bestnya kalau aku jutawan n tak payah keje, hanya ke soping complex membeli belah...

d'sandalwood said...

wei....mana cerita2 yg best cam dulu2..i miss ur 'cerita lawak'..huhuhuhuhuhu


macam bukan anand

Anonymous said...

no comment...

::DNaZ:: said...

haha..anand vs anonimes..hahah

Anonymous said...

tu ah aku rasa kalau nak jadi anonimes, mmg anad je lah tak de org lain...ngada2 minah ni. padan la tak po dah gemuk...opst..!!!!

nahar

p/s : apa kaitan antara kegemukan dan keanonimesan??

Cik Faridah Huda said...

rindu citer lawak syed jugak..
koleksi kampung padang and remaja SERATAS....
tp syed dah busy skang..huhuhuhu

Anonymous said...

ko tunggu akui dapat umah proper..pastu aku aktif berblog di dini hari. skang ni umah mcm tongkang pecah...

nahar

p/s; i rindu cite seram mek...

Cik Faridah Huda said...

aku diserang sindrom kemalasan nak apdate belog semenjak ang tidak aktip spt dulu....sudah sukar nak melihat nahar mengomen di setiap entry aku...sadisnye!!!

SYED NAHAR said...

rilex la mek..i busy skit..skit jek..hehe

nahar.