Monday, March 8, 2010

june's page


it was june on my autograph. yes june was mysteriously serious and unpredictable but at the same time she was really funny!

5 comments:

Cik Faridah Huda said...

cutenya page june..siap ada gambar arnab lagi....

dulu2...dah taw dah sapa hat suka buat biodata lawa2 ngan yang malas nak buat..hehehhe

mek

SYED NAHAR said...

ha lah june ni lawak betui mesti dia buat ikut ilham masa tuh..apa yg terlintas dgn pen kaler2 yg ada di tangan..ehehehe...

Anonymous said...

heheheheh..nk tergelak tngok autograph ni, siap ada gmbr kucing tgh senyum lg....sebenrnya dulu aku nk lukis gmbr bunga2 tp x reti nk wat,satgi klu x jadi malu lak kt syed yg mmg terer lukis bunga...so aku pun potong gambr kucing dr paper lama pastu amik pelekat hello kitty tmpal kt hgnya buku autograph ..oleh itu terhasil lah karya hebat ni......tq syed kerana tlh publishkan hasil karya aku ni...hehehe

MiSsZiLa said...

pas baca entry ni,terpikir mana pi buku autograph dolu2 kala...klu baca di zaman la ni,mesti tersenyum ja smbil baca.hehe

SYED NAHAR said...

anonimes merangkap june maskana : wahahaha..apa pun june ko mmg unik. ko mmg jenis seni freelancer. apa ko kesah, asal ko yg puas hati biar lah kan. anyway aku bangga dapat autograf dari june sebab bukan semua org bleh dapat karya june.

kak wan : mana pi autograf ko? mesti aku ada buat corak2 motif terkini (masa tu)