Wednesday, October 5, 2011

Penulisan Remaja Masa Kini

Hahaha.. Pening baca status FB sepupu aku sorang ni..

8 comments:

naeims_ab said...

Shushah toi aq nk bacew. Mewnyampawh.

SYED NAHAR said...

haaa... ko pun dah mengikut? hahaha..
tak apew lewww...

Izza-Crystal said...

Huhuhu, tertanya2 macam mana dia wat karangan bahasa melayu.....

cik ai :) said...

rasa nak lempang sekor2 budak2 tu...apa kejadahnya siap g tag minah yg kene gosip dgn dia tu? bengong!!!! hahahahah

SYED NAHAR said...

biasa la remaja tak habis berfikir lagi... main taramje apdet status..

Cik Faridah Huda said...

pengakuan berani mati kazen ang tuh..kiter kena beli kamus nak paham penulisan remaje mase kini...tapi gelak jugak la aku bace wpun pyh nak paham...tergeliyat lidah mak cik neh

Anonymous said...

hehehehe...chumil...zaman kita dh lepas....kita dulu berskima dlm kelas bm..hahhaha...agaknya kalo skrg kita suma ni at their age n x study kat sekolah tu..mesti tulis blog pun camtu...hahahhaha....


sir

SYED NAHAR said...

mek: haah la.. kena ada kamus khas.

sir: hahaha.. aku tau sir imajinasi ang mmg best. tapi aku dah terlambat ke utk bertindak remaja seperti mereka?