Tuesday, October 4, 2011

Opst!


Kali ni dia nak add aku, terpaksa aku ignore dulu. Bahaha..

18 comments:

emy jay said...

sape ne? kawan ko? stalker?

SYED NAHAR said...

ntah.. aku tak knal pun..

MiSsOnE HaZeL said...

haha..nak bekenalan lah tu!

MiSsOnE HaZeL said...
This comment has been removed by the author.
SYED NAHAR said...

hang nak try la.. kot2 bleh ajak pi night club!

cik ai :) said...

komen sapa yg kene delete tu? hahahahaha

SYED NAHAR said...

dia delete sendiri.. aku tak dan baca.. eh teringat plak kisah lama..

MiSsOnE HaZeL said...

double send la..tu yg delete 1.hish! jgn nk buat spekulasi bukan2..hehe

naeims_ab said...

O.M.G

SYED NAHAR said...

OMG ko maksud apa? oh mak gersang ke atau oh mmg gross atau oh my gucci?

naeims_ab said...

oh mawardi getiksss... 3g..

SYED NAHAR said...

bahahaha.. org yg 3G tu jarang berblogging dah skang ni hehehe..

Nora Azua said...

aku kenal die. budak ukm.

SYED NAHAR said...

haaaa.. akhirnya azua knal??? kecik dunia ni last2 ada jugak mutual.. hehehe..

Nora Azua said...

tak la kenal sgt. tapi aku tau die budak ukm. mmg daring uuu!! jeles dgn die sbb kulit die cantek giler! kalah perempuan sejati. huhu

SYED NAHAR said...

ye ke? tu la korg mesti tak tau apa rahsia dia. mesti regime penjagaan kulit dia lebih memfokuskan kpd jenis produk dan kolagen hahaha..

Cik Faridah Huda said...

fuyyyyooooooooooooooooooooooo.....awat x accept...bleh bt teman berjimba...heheheh

SYED NAHAR said...

haaaa?? hang add la dia. aku yakin suara dia mesti mcm adibah noor.