Friday, December 28, 2012

Keeper


Sampai saja LCCT, aku yang masih lagi mood jawa Jogja tak habis, tiba-tiba perasan ada segerombolan pemain Harimau Malaya yang turut sama berada di arrival hall. Pada mulanya, aku tak rasa apa-apa, cuma aku terbayangkan status fesbuk malam tu yang rata-rata mengecam referee dari Korea. Habis segala group K-pop kena kutuk, tak kira sayur kimchi dan channel KBSW sama kena tempias. Aku memang sah-sah takk tengok match malam menentang Thailand tu, cuma tahu result sahaja, maklumlah bilik hotel tiada TV. Jadi aku tidak memasang niat apa-apa. tapi disebabkan keeper Farizal Marlias ni sangat sporting, lepas seorang polis ambil gambar dengan dia, lepas tu giliran aku pula. Hahaha!

LCCT,
14 Dec 2012.

9 comments:

Anonymous said...

Ehem... jeles! tp i dah follow twitter dia lpas game mlm tu! haha
~MH~

SYED NAHAR said...

bahahaha.. apa barang follow twitter je, instagram la skali hahaha.. kat instagram dah lama aku upload pic ni, kat blog baru, kat febsuk takmo la malu.. aku bukan kenal sgt pun nama2 football player mesia ni..

emy jay said...

yang penting aku dah mention nama dia kat pic ni kat instag ko..

SYED NAHAR said...

haah.. mmg aku lupa nama dia, aku baca kat instagram aku hehehe tenkiu for the info..

MiSsOnE HaZeL said...

eh, dia ada insta jgak ke?

SYED NAHAR said...

ada.. hehehe..

MiSsOnE HaZeL said...

da follow! thanks to emy jue. he

SYED NAHAR said...

bahahaha.. ceh!

Anonymous said...

alaa..bukan khairul fahmi che mat

ina