Tuesday, November 29, 2011

Jurulatih

Cer tengok!

Ramainya..

Siap beratur..

Mak aih panjangnyer!

Tak sanggup kalau macam ni..


Hahaha.. Kisahnya di suatu hari, kakak guwe saje je tiba-tiba rasa terpanggil nak tengok sale Coach yang kononnya VIP Sale, bajet yang dapat SMS je yang dijemput so membeli belah dalam keadaan yang tenang. Rupanya senarai VIP dia ramai. So sampai je Pavillion, terus coverline masuk kedai yang di depan Coach tu je (kedai uncle marc). Hahaha.. Lepas tu terus turun ke bawah dan memesan makanan di Tony Roma's. Agaknya zaman sekarang budak kolej beli Coach pakai PTPTN tak? Macam la free je, siap beratur panjang padahal dah pukul 9.00pm, sale habis kul 10.30pm. Lupakan sahaja. Nasib baik Tony Roma's sedap :) Rasa nak lagi!




Muka tak sabar tunggu makanan :p

3 comments:

Anonymous said...

Lepas ni belanja diri sendiri je...

Ina

MiSsOnE HaZeL said...

haha..gila gigih.

~hazel~

SYED NAHAR said...

hahaha..
:D