Wednesday, November 14, 2012

Blog Mek Ai Menjana Pendapatan

Email spam banyak masuk, setiap hari pasti ada. Tapi kali ni lain sikit, aku rajin nak tengok subjeknya. Sekali terkejut sebab tertulis "Haniza Mohammad Nor earned $57.87 today". Sakan dia kereoke di Penang kalau macam ni. Wah, diam-diam Mek Ai ada blog, mahu melompat kalau dia baca ni. Tapi tak tahu kalau betul-betul ada. Tapi apa kaitan ada link dengan email Yahoo aku? Siap menjana pendapatan lagi di blog, register dengan Nuffnang ke? Haha.. baru semalam Mek Ai sms aku tanya pasal B. Haha..

8 comments:

cik ai:) said...

Kenapa aku yang naif dan suci murni ni difitnah oleh spam jahat tu???? Hampeh betul! Kalo ari2 jana duit macam tu, mau da kaya raya dah aku ni. x payah nak berjemur tengah panas ni dah sampai aku pun jd sama kaler je dgn jalan tu.huhuhu

SYED NAHAR said...

panas ke kat penang? aku ingat hang sure ada buat multilevel marketing secara online.. haha.. tu aku ingat hang nak jadikan aku downline.. aku baru nak join register bawah hang.. hahahaha..

Anonymous said...

sah mek ai lari pi penang sebab nak kaya sorang2.... betol betol betol sah. ASH

SYED NAHAR said...

tu lah.. aku rasa dia bukak cawangan pyramid bari di penang. mesti zamri anuar dah terjebak ni! hehe..

Anonymous said...

Aku dok rasa pon...

SYED NAHAR said...

hahaha.. tu la pasal :p

MiSsOnE HaZeL said...

patut la.... la ni asik dok bizi ja memanjang

SYED NAHAR said...

hahaha.. biasa la dia, wanita korporat :)